opc_loader
  • Moisture Balm 

Een geheel nieuw product binnen de Signature Products van SpaRitual!

Deze Moisture Balm is een multifunctionele verzorging Balm; het zorgt voor een langdurige hydratatie die droge, geïrriteerde huid tot rust brengt. De ingrediënten Fair Trade Shae Butter en Cocoa Seed Butter helpen de huid de juiste vochtbalans vasthouden in de huid. De Balm is rijk aan antioxidanten die een beschermend laagje aanbrengen op de huid, waardoor schadelijke invloeden van buitenaf geen kans hebben. Ook zorgt de Balm voor verbeterde elasticiteit van de huid en hernieuwde aanmaak van huidcellen, waardoor de huid beter aanvoelt en er ook beter uit gaat zien.

Terwijl dit juist door de vorm lijkt op een balm die je voor de lippen zou gebruiken, is het tegendeel waar; ook handen, voeten en lichaam hebben baat bij het gebruik van deze stick. Denk aan plekjes zoals ellebogen, knieën en hielen bijvoorbeeld, die vrijwel altijd droger zijn dan andere delen van de huid. Of gebruik de balm bij kleine schaafplekjes of geïrriteerde huid door licht eczeem.

De Balm is ruim 80 %( !!) Organic en is vrij van parabene, Sulfaten, Phthalaten en Kunstmatige kleur en geurstoffen.

De Moisture Balm is in handzame stickvorm verkrijgbaar, zodat deze in elke (toilet-)tas past en makkelijk mee te nemen is. Makkelijk in gebruik door simpelweg de dop te verwijderen, draai aan de onderzijde en je kunt het direct, snel en zonder onnodig knoeien aanbrengen. Een duidelijke must have voor elke klant!

 

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1