opc_loader

 

 

 

SpaRitual voor Innerlijk & Uiterlijke Schoonheid
SpaRitual® biedt meer dan alleen hoge kwaliteitsproducten en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. SpaRitual® is een filosofie die u zowel innerlijke en uiterlijke schoonheid presenteert, met een hoger bewustzijn van zichzelf en hun omgeving, een innerlijke tevredenheid en sereniteit. Bij SpaRitual® zijn ze van mening dat kennis schoonheid is. In de geest van de oude spa-traditie voelt SpaRitual® zich verplicht om milieuvriendelijke producten te creëren, die perfect afgestemd zijn op de behoefte van de bewuste consument. SpaRitual® gebruikt dan ook alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten en verpakkingen die voldoen aan een streng intern en extern testproces.

Waar mogelijk worden biologische of heemplanten verkregen essential oliën de formules gebruikt. Heemplanten worden zorgvuldig geoogst uit hun natuurlijke habitat om ervoor te zorgen dat de resterende gecultiveerde planten zullen bloeien. Biologische planten worden geteeld zonder synthestic herbiciden, pesticiden of GGO’s. De SpaRitual lijn van multi-purpose spa-behandelingen zijn parabenenvrij, biologisch afbreekbaar en zijn natuurlijk gekleurd. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen zoals Annatto, Kurkuma.

SpaRitual Inc, een telg van het huis Orly International, is in de wereld vertegenwoordigd in de beste huizen Aveda, Hyatt, Mariott, The Carlton Rich en meerdere vooraanstaande ketens in de Verenigde Staten, Best Western Hotels, Tony & Guy in Taipei, de Amrita Spa & Wellness in het Swiss Hotel in Moskou of de Karma Spa in Cheshire UK en vele anderen.