opc_loader
Welkom bij MoonNails.
De salon was een aantal jaar gevestigd in Amsterdam en Heemstede, waar we een hele fijne en zeer tevreden klantenkring hebben opgebouwd.
Door de groei die wij hebben gemaakt werd het pand echt te klein. Daarom zijn wij vanaf december 2013 verhuisd naar Hoofddorp Floriande.
In onze salon werken uitsluitend gespecialiseerde en ervaren stylistes. Wij zijn klantgericht, professioneel en hygiënisch.
Je kunt ervan uitgaan dat wij je een optimale advies geven over welke behandeling het best bij je past.
Of dat gaat om 1 nagel repareren, de meest natuurlijke look of een uitbundige nailart, alles is mogelijk.
Wij geven ook al jarenlang opleidingen met de producten van Young Nails en SpaRitual. We werken met kleine groepen, niet met meer dan 3 leerlingen. Hierdoor krijg je alle aandacht waardoor je uiteindelijk een beter resultaat krijgt. Wij gaan niet voor kwantiteit maar kwaliteit! We hebben diverse mogelijkheden van 2 dagen basiscursus tot 12 weken allround opleiding.
De pedicure behandelingen zijn zowel medisch als cosmetisch en worden uiteraard door een gediplomeerd pedicure uitgevoerd.
Tevens is het mogelijk om wimperextensions aan te laten brengen of een mooie bruine kleur te krijgen d.m.v. spraytan.
Wij gaan alleen voor het allerbeste resultaat, daarom hebben wij ervoor gekozen om te werken met de producten van Young Nails en SpaRitual, een exclusief veganistisch en 100% natuurlijke cosmetische lijn voor lichaam, handen, voeten en nagels.
Deze producten zijn verkrijgbaar in onze salon.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Tot ziens in de gezelligste salon van de Haarlemmermeer!
Raja en Monique

Het Team
 
Monique van Hamersveld
Nagelstyliste
Nail Art
Young Nails Int. Master Educator
Docente Nagelstyliste
Raja Draaisma
Nagelstyliste
Pedicure
Young Nails Int. Master Educator
SpaRitual Expert
 
Wij houden van ons vak en vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom volgen wij jaarlijks diverse bijscholingscursussen en workshops. Uiteraard volgen wij de laatste trends op de voet, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren.
Kwaliteit en service staan bij ons voorop!