opc_loader

Informatie over betalen

Bij Moonnails winkelt u plezierig en vooral veilig. Wij gebruiken alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel zijn. U winkelt en betaalt dus in een veilige omgeving!
Op deze pagina vindt u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.
Tijdens het bestellen kunt u uit een van de onderstaande methoden kiezen waarnaar u vanzelf doorgestuurd wordt om uw betaling af te ronden op de door u aangegeven manierDeze tekst dient slechts als voorbeeld.

Betalen via iDEAL - Telebankieren 

 

   

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

 

 

Betalen via overboeken per bank

 

 

 

 

                                  

 

 
   
   

 

 
                      

 

   

Rembours

Wij laten onze goederen door TPG Post verzenden. U kunt uw bestelling contant betalen of pinnen met uw bankpas. Indien u niet thuis bent kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours zijn € 15.75.